dimecres, 26 de juny de 2013

INFANTIL A L'HORT

Un altre  curs s’acaba i a l’hort de la nostra escola és quan més activitat hi ha, però durant tot l’any escolar no ha parat i continuarà....
Grata va ser la notícia de que havíem guanyat un primer premi IMET d’educació “Josep Vives Ciurana”  que havíem presentat el curs anterior sota el nom “Els nostres hortets: reciclem, construïm, sembrem i mengem”,  solament cal dir: -Gràcies alumnes pel vostre esforç i interès que demostreu vers l’hort- i quedarà per sempre amb la plantada d’arbres fruiters que vam fer tota l’escola.
A l’octubre en Rachid, pare de dos alumnes,  ens va ajudar amb el seu motocultor a llaurar l’hort mentre el netejàvem de les poques males herbes que hi havia i de  restes de conreus. Després tiràrem adob orgànic i en un matí vam deixar la terra de l’hort preparada per a plantar o sembrar.
Els alumnes d’Infantil a la tardor van plantar cols, bròquils, col-i-flors, bledes...i sembraren faves. Tardaren, però al final va arribar l’hora de collir i tots contents a casa amb la collita...Ahh!  i els de segon amb manats de pastanagues, api, julivert....cols i bròquils
Quan la primavera obria els ulls o d’una manera o altra es feia notar vam comprar un motocultor per poder llaurar l’hort...i un dissabte  el vam deixar  net com una patena.
Vam venir de vacances i com a bojos a plantar enciams, tomaqueres, bajoqueres, pebroters i una altra vegada tot ple.
Molts a l’hora de pati venen a netejar, regar i...algú que altra a menjar alguna maduixa... mmmmm què bones!!

També aquest curs hem participat en les dues paradetes solidàries.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada